Més raids al calendari català

Calendario | 08/04/2014

Més raids al calendari català:


- Raid Escanyabocs a la Seu d'Urgell, 17 de maig

L'Escanyabocs torna i, amb ell, també ho fa el Triraid, un raid d'aventura d'un matí, on els equips participants aniran per parelles i realitzaran un seguit de proves. La inscripció estarà limitada a 100 parelles.

Per a aquesta edició caldrà realitzar kayak individual, orientació a peu, orientació en BTT i tir amb arc.

Començarà i acabarà dissabte 25 de maig al matí, al Parc del Segre de la Seu d'Urgell i amb un avituallament final. Tindrà una durada màxima de 3-4 hores i pretén ser un raid d'aventura curt i assequible per a iniciats i no iniciats en el món dels raids. El nivell? Doncs serà tan exigent com els participants vulguin, perquè el ritme de cada equip serà el que determini la duresa de la prova.

Podreu gaudir de la ciutat i l'entorn de la Seu, tot buscant balises d'orientació pels carrers o pujant i baixant corriols d'indrets espectaculars en BTT. Al Parc del Segre coneixereu les sensacions de remar en un kayak individual pel canal d'aigües tranquiles i de tirar amb arc a una distància d'uns 10 metres.

Així, com qui no vol la cosa, haureu realitzat un raid d'aventura compactat en unes hores i on l'orientació hi jugarà un paper clau.

Us hi esperem!!!

+info: http://www.escanyabocs.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=117


- Raid Egan, 29 de juny

http://espeleogrupanoia.blogspot.com.es/


- Valkyries Raid, 27 i 28 de setembre


+info: http://www.valkyries.cat/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported