Els víkings saquegen Tarragona

Previa | 29/04/2016

Els nòrdics i les nòrdiques lluiten entre ells a Tarragona i Montsant durant cinc dies per poder proclamar-se “Víkings d’Escandinàvia”. El raid d’aventura, Viking Raid Tarragona, és, alhora, un esdeveniment per promocionar Tarragona com a destí turístic de qualitat i de vacances actives.

Víkings i vikingues de Dinamarca i Noruega lluitaran per apoderar-se el títol de “Vikings of Skandinavia” durant cinc etapes del raid d’aventura, Viking Raid Tarragona, del 2 al 6 de maig 2016. El raid d’aventura, organitzat per l’associació danesa AR Sport en col·laboració amb Tarragona.dk, és alhora un esdeveniment per promocionar Tarragona com a destí turístic de qualitat i de vacances actives. 

Els víkings que vénen són forts i la cursa multi esportiva no és apta per qualsevol. De fet l’organitzador del raid, el danès Nils Gisli resident a Tarragona ciutat des de fa un parell d’anys, afirma rient que els corredors de raids d’aventura s’acostumen a esmorzar triatletes i ironmenabans de cada prova. 

Efectivament, suaran i seran cinc dies molt durs d’una mitjana de deu hores de carrera al dia en disciplines com rappel, trail run, BTT, via ferrada, caiac, natació, espeleologia, padlesurf i curses d’orientació…tot en un dia, és clar, i amb el temps com el seu pitjor enemic. L’equip més ràpid en el conjunt dels cinc dies s’apoderà del títol de “Vikings of Skandinavia”. 

Són els paisatges de les comarques de Tarragona i les seves possibilitats que ha inspirat a Nils Gisli per promocionar les terres tarragonines a Escandinàvia, unes terres desconegudes pels nòrdics viatgers. 

L’organitzador, Nils Gisli, ha involucrat amb èxit algunes empreses locals per dur a terme el projecte de Tarragona.dk i, per tant també, el Viking Raid Tarragona. És gràcies a ells i als deu voluntaris que viatgen des de Dinamarca per ajudar amb el desenvolupament del raid durant els cinc dies, que el Viking Raid Tarragona es pugui fer. “Es tracta de fer pinya a una ciutat com Tarragona", diu el Gisli feliç de tota l’ajuda rebuda des de les associacions i empreses locals." 

Fotos: Danishsuburb Photography

www.tarragona.dk  - www.vikingraid.org


comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported