Indiketes Raid, Copa Catalana FEEC

Crónica | 25/06/2014

El passat dissabte 21 a Sant Feliu de Guíxols va disputar-se el 1r Indiketes Raid organitzat per l'Associació Esportiva Matxacuca, 1ª prova puntuable per la Copa Catalana FEEC i 5ª prova puntuable pel Ranking Raider de www.no-city.com.

Es preveia un raid dur, tan pel que fa a les distàncies i desnivells (iniciació 47Km +600m, aventura 73Km +1.500m i èlit 95Km +2.500m) com per la calor, i així va ser.  Les temperatures màximes de 30ºC durant bona part del dia, l'esfoç i la deshidratació van passar factura a més d'un equip.

Es plantejava un raid molt variat, amb constant alternativa de seccions i proves, on seria impossible completar tot el recorregut, i per tant l'estratègia de cada equip jugaria un paper important a l'hora d'intentar aconseguir el màxim de punts possibles dins del temps permès (6h iniciació, 9h aventura i 12h èlit). 

8:00h, cel clar i mar tranquila. S'inicia el raid amb una orientació urbana ràpida amb ortofotomapa que tots els equips finalitzen força agrupats, a uns 5' de diferència.  Tot seguit 8Km de caiac també circulars per cales i penya-segats propis de la Costa Brava.  La secció 3 consistia en 6km de costering+via ferrada+costering.  Una via ferrada molt especial, La Cala del Molí, que transcorre en horitzontal per sobre del mar.  Aquesta secció s'enllaçava amb natació i més costering.
En tornar als boxs els equips ja començaven a estar més distanciats i la calor començava a apretar.  S'havien acabat els jocs d'aigua i començava el raid dur.  Secció 5 de btt+tirolina+btt amb 27Km i +930m on alguns equips ja començaven a deixar-se balises veient que les hores de tall previstes eren molt justes.  Secció 6 circular amb un treking (14Km i +570m) + escalada que la majoria d'equips van escurçar, per tornar a agafar les bicis S7 (23Km i +480m) per tornar a Sant Feliu de Guíxols. 

En categoria èlit, l'equip Colomina Team 2 (format per Albert Vilana i Dani Terrisse) van dominar des del primer moment i van finalitzar en 1ª posició.  El podi el va completar 2 equips d'Aventura Xperience Sport HG, 2ª posició Alejandro Díaz i Enric Gràcia, i 3ª Isabel Gelada i Daniel Gallardo.

En categoria aventura, 1ª posició per Escoleta Team (Manel Casanova i Angel Pajares), 2ª per A full!! (Jordi Baus i Roberto Oliveras) i 3ª per A Pike Bikers (Cesar Camarero i Gerard Bosch).

En categoria iniciació, 1ª posició per Komando Fisiovilassar (Jose Ramon Fernandez i Aitor Rodríguez), 2ª posició Castanyes Voladores (Jordi Anglada i Xavi Alcalde)  i 3ª SMYRRYs (Cristian Sanchez i Mario Rios).

+info: http://indiketesraid.blogspot.com.es/

+info: https://www.facebook.com/indiketesraid

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported