Inscripcions obertes al Raid FarraDura

Entrevista | 17/10/2016

Inscripcions obertes a l'últim raid de la temporada a Catalunya, el Raid FarraDura, el 19 de novembre a Òrrius, Maresme.  El club organitzador és el Farra-O, ideal per celebrar el final de temporada amb una bona farra.  A més, també es realitzarà el lliurament de premis del Ranking Raider Catalunya 2016. 

Tenim el plaer de parlar amb el Jesús Hita, un dels pioners d'aquesta iniciativa.

- Com neix la iniciativa del Raid FarraDura? 

El Komando Cerveza feia temps que parlàvem de montar un Raid aprofitant el fantàstic mapa de Rogaine que té el club, que abarca gairebé tota la serralada litoral. Això sumat a la necessitat del club d'omplir el forat que aquest any deixava el Rogaine internacional de Catalunya, que venia organitzant el club els darrers anys i que el Raid de Roses, també muntat per Farra, tampoc és realitzava aquest any ens va animar a deixar-nos enredar. Esperem que amb l´experiència del club en organitzacions i l´ajut de tot els socis pugem oferir una cursa de qualitat on tothom pugui gaudir.


- Què es trobaran els raiders i rogainers? 

Es trobaran un terreny amb desnivells moderats i amb una extensa xarxa de camins i corriols reflectits en un magnífic mapa acabat d´actualitzar. Les dues activitats estan pensades per a tot tipus de públic, tant per la gent que vulgui anar passar una bona estona a la muntanya com per aquells més competitius, el mapa els permetrà arribar als racons més amagats o retallar per fer les curses a mida. 


- Quin plantejament de raid heu preparat? 

Es tracta d´un raid de curta durada però intens on totes les balises són opcionals, el qual només uns pocs escollits podran completar-lo sencer però amb un fort component estratègic ja que fins a finalitzar-lo no es sabrà en quina posició aniran els equips. Com a nota diferencial cobraran especial importància les proves especials que aniran trobant a la part final del raid... 


- Aquest nom vol dir que a part del raid teniu preprada també una bona festa? 

El club organitzador es el Farra-O, no muntem cap cursa sense una bona farra, conegudes són les Popi-pivos que organitza el club, i per descomptat hi haurà fita Farra. 


+info: http://raidfarradura.farra-o.cat/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported