I Trekoblack 24 hores de Marmot

Previa | 25/05/2015

Benvinguts a la I Trekoblack 24 hores de Marmot. Aquesta és una prova de resistència i orientació dividit en 3 sectors que tindrà lloc els dies 20 i 21 de juny del 2015. Es desenvolupa entre les comarques  de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i l’Urgell a la denominada Ruta del Cister (formada pels 3 monestirs del Cister de Poblet, Vallbona de les Monges i Stes Creus.

Us hi esperem!!

Bienvenidos a la I Trekoblack 24 horas de Marmot. Esta es una prueba de resistencia y orientación dividida en 3 sectores que tendrà lugar los días 21 y 22 de febrero del 2015. Se desarrolla entre los comarcas de la Conca de Barberà y l’Alt Camp en la provincia de Tarragona y el Urgell en la de Lérida, en la denominada Ruta del Cister (compuesta por los Monasterios de Poblet, Vallbona de les Monges y Santes Creus).


A la Treko Black 24, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de febrer del 2015, el participant realitza un itinerari establert per espais naturals oberts, camins forestals i corriols, al llarg del qual s’han de trobar una sèrie de fites o balises, amb l’ajut d’un mapa específic i una brúixola i utilitzant únicament la carrera o la marxa com a mitjans de locomoció.

El recorregut de Treko Black 24 s’estableix en tres sectors, amb mapes diferents, en els que es disposaran les balises en un format tipus Scoore, és a dir que no tenen un ordre de pas establert i per tant la quantitat de balises a trobar i el seu atac és lliure, sent obligatori marcar com a mínim una d’elles a cada sector.

El punt de sortida en aquesta edició serà l’Espluga de Francolí (Tarragona), concretament des del Centre d’Activitats Drac Actiu.

PUNTUACIÓ

L’objectiu dels participants és aconseguir concloure tot l’itinerari establert entre els Punt control (PC) dels tres sectors i aconseguir el major nombre de balises, sumant la puntuació de cada una d’elles. Cada balisa marcada obtindrà una puntuació de 10 punts.

A cada sector els equips participants disposaran d’un temps límit per a la seva realització (Sector 1: 7 hores, Sector 2: 10 hores, Sector 3: 7 hores) a partir del qual s’aplicarà una penalització. Això significa que hi ha una enorme dimensió estratègica al fer front a la prova, ja que els competidors han de triar el número de balises a trobar, calculant la seva capacitat de resistència i d’orientació, intentant no esgotar el temps límit establert.  L’objectiu principal dels participants és clicar el major número de balises per a aconseguir la màxima puntuació possible.
+info: http://www.trekoblack.com/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported