Raid El Catllar

Crónica | 13/05/2015

43 equips dividits en categoria Popular i Familiar van participar el passat diumenge 10 de maig al Raid El Catllar, organitzat per Aire Lliure i el Club Montsant Orientació, puntuable per la Copa Catalana FCOC i pel Ranking Raider Catalunya.

Els 37 equips de la categoria Popular van començar a les 9h del matí amb una orientació urbana score pel poble del Catllar.  Tot seguit van agafar les btts amb +400m per dirigir-se a la prova especial d'escalada que realitzaria un raider de cada equip.  5Km més de btt portarien als equips a la Platja per realitzar de forma combinada 3km de caiac i una orientació score per la costa i interior, que els equips podien fer junts o per separat.

El temps màxim per realitzar el raid era de 5h, massa curt per a la majoria d'equips que van haver de reunciar a seccions i/o balises si volien arribar a meta a temps que es tancava a les 14h.

L'última secció retornava als equips des de la platja fins altra vegada al poble del Catllar amb una btt de +400m.  Ja a El Catllar els equips tenien 3 proves especials, un espectacular ràpel, tir amb arc i bitlles catalanes.


Finalment pizza i bon ambient comentant les jugades d'un raid divertit i variat.

El podi va estar format en primera posició per l'equip Trail Tarraca, seguit de Sport Gym Tarragona i Atmosfera Raid.

En categoria Familiar l'equip Braltesa One va arribar primer, Braltesa Two segon i va completar-lo el Tetos Team.Pròxima prova del Ranking Raider Catalunya el 6 de juny al Raid CET Teià.
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported