1ª edició del Raid Travertí by la Nova Fita

Previa | 05/03/2018

El primer raid Travertí és una prova multiesportiva popular. Està enfocada a la promoció de l’esport en diferents vessants per a tots els públics.  La prova serà puntuable pel Ranking Raider Catalunya i per la Copa Catalana FCOC.

El raid es celebrarà a la vila de Capellades, comarca de l’Anoia, Barcelona i la pretensió és que paral·lelament a la competició es descobreixi un territori desconegut que té racons excepcionals.

El raid està pensat per a tots aquells que us volgueu iniciar en aquesta disciplina esportiva de muntanya, però també com a entrenament exigent per als que tenen objectius més alts. Cada equip tria fins on vol arribar.22 D’ABRIL 2018

7.30  entrega de dorsals categories Èlit i Aventura

8.30  briefing Èlit i Aventura

9.00  sortida categories Èlit i Aventura

9.30  entrega de dorsals categories Familiar

11.00  sortida categoria Familiar

14.00  hora límit d’arribada Aventura i Familiar

16.00  hora límit d’arribada Èlit

16.30  tancament de meta i entrega de premis


foto web raid travertí trek


ORIENTACIÓ

L’accés a les proves es farà sempre amb un mapa d’orientació, que permetrà arribar als diferents controls. Independentment, hi haurà alguna prova específica d’orientació.

BTT

Hi haurà algunes proves que s’han de fer amb BTT, en funció de les categories. Els desplaçaments entre algunes proves i altres també es podran fer amb BTT.

CURSA A PEU

Hi haurà controls que s’han de fer a peu.

TIR AMB ARC

La prova es trobarà en el control indicat. Pel fet de trobar el control s’obtindrà una puntuació i es podrà optar a puntuació extra segons l’encert en els tirs.

ESPELEOLOGIA

Consistirà en trobar un o més controls dins d’una cova, depenent de la categoria en que e participi, tot interpretant una ressenya específica d’aquesta.

RÀPEL

Descens d’una paret amb puntuació fixa en arribar tots els components del equip al final del descens. Aquest estarà assegurat per l’organització.

PROVES ESPECIALS

Entre aquestes proves hi pot haver proves d’agilitat, de destresa i de coneixements del territori, entre d’altres.


+info: http://www.lanovafita.com/rtt-2018-presentacio/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported