Èxit dels 2 Dies de l’Anoia

Crónica | 27/02/2017

Els Rogaines celebrats a Capellades aquest cap de setmana se salden amb victòria global d’Ángel García i Carolina López


A les 9 del matí es donava la sortida a la primera de les dues proves dels 2 Dies de l’Anoia, una rogaine a peu de sis hores amb sortida i arribada a Capellades i amb una participació de gairebé 300 orientadors. Els participants, que corrien en equips formats per entre 2 i 5 components, havien de buscar els controls en un territori de més de 30 km2 amb una puntuació que depenia de la dificultat tècnica i física de cada control. En categoria absoluta els guanyadors van ser, en dones,  l’equip format per les catalanes Laura  Orejuela, Griselda Escardó i Laura Ros. En categoria mixta la victòria va ser per a l’equip basc format per Aaron i Maitane Garmendia i Eneko Garaio , i en homes els guanyadors van ser l’orientador de Salamanca Ángel García i el berguedà Pol Ràfols.


Diumenge hi havia la prova de bicicleta de muntanya. En aquest cas el temps era de quatre hores i el centenar de participants podien córrer de manera individual o bé per equips. Només 5 corredors van aconseguir acabar el circuit sencer, en un mapa que era diferent del del dia anterior. Finalment la victòria en categoria femenina va ser per a l’estoniana Eleri Hirv. I en homes Ángel García va repetir victòria, cosa que li va permetre imposar-se en la classificació dels 2 Dies, juntament amb la madrilenya Carolina López.

Cal destacar la presència de corredors provinents d’Estònia, Anglaterra i Txèquia.
Classificació i fotos aquí

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported