En 2 setmanes torna el Raid del Segre amb gran varietat de proves i disciplines

Previa | 14/04/2017

Els propers 22 i 23 d'abril tindrem una nova edició del Raid del Segre per terres lleidetanes.  Els organitzadors, fidels als seus principis, ofereixen un raid multiesportiu, amb gran varietat de proves i disciplines que posaran a prova les habilitats i tècniques dels atrevits raiders que hauran de desafiar + de 100Km i +3.500m en 2 dies.La primera etapa d'Elit i Aventura és un format "expedició" en la que s’haurà de transportar part del material d'alguna secció o prova. Es recomana portar una motxilla on hi càpiga suficient material, per exemple tot el material de via ferrada , unes sabates de trekking o de bicicleta de muntanya. Els equips èlit i aventura tenen el tancament de la primera etapa a les 6 am del diumenge. La sortida és a les 8 am- Aquest horari és molt molt àmpli i està pensat perquè tos els equips poguin finalitzar tot el recorregut sense haver de deixar cap secció ni CP.

Es calcula que un equip aventura sense cap incident (averia, pèrdua o problema fisic) pot estar dormint a les 12 de la nit. Al finalitzar l'etapa 1 no hi haurà avituallament. Trobareu les vostres bosses i dutxes.

A part de les disciplines presentades, tir amb arc, bitlles, electró i alguna altra sorpresa us estaran esperant.

Consulta el butlletí 1 complert
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported