Neix el Trailsacabra, terra de bandolers

Notícia | 20/06/2017

Neix el Trailsacabra, terra de bandolers, indrets de somni i racons amagats, coves, cascades, baumes, corriols, cingleres i panoràmiques espectaculars.  

Un territori descongeut que atrapa. Natura i trail en estat pur.

Un repte, creuar el Collsacabra de punta a punta, passant per 5 pobles (Tavertet, Vilanova de Sau, Rupit, Susqueda i Amer)  i 1 parc Natural (Les Guilleries Savassona).

Individual o per equips, 10K, 20K 30K 40K.


Tens 3 modalitats per escollir:

1) Trailsacabra, la reina. El repte per convertir-te en un autèntic bandoler i descobrir els racons amagats del Collsacabra.  Desafia 40Km de somni i creua el Collsacabra de punta a punta.

2) Teamsacabra, per equips.  El mateix recorregut que el Trailsacabra però amb equip.  Comparteix aquesta experiència única amb els teus, atreviu-vos amb el repte.  Equips de 2 a 4 bandolers.  El recorregut es divideix en 4 trams d'uns 10K.  Cada equip tria la seva estratègia per completar el recorregut, feu-vos-ho a mida, i aconseguiu creuar la meta a la Plaça porxada d'Amer.

3) Trailvertet, la circular.  La ruta que enamora, que t'atraparà i voldràs repetir.  Amb sortida i meta a Tavertet.  Un recorregut de vèrtic, baixant al pantà de Sau i tornant a pujar a Tavertet per corriols amagats.  13K que pots fer caminant o corrent.


Nosaltres et posem els ingredients i tu tries la teva aventura.

Podrem seguir en directe i online l'evolució dels participants en tot moment gràcies a la plataforma Track The Race.

Només hi ha 1 inconvenient!!  

Només 100 bandolers podran gaudir del Trailsacabra i 100 del Teamsacabra.

1 d'abril obrim inscripcions.

Que no t'ho expliquin!!

+info: http://www.trailsacabra.cat/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported