1ª edició del Raid Teià

Previa | 16/05/2016

RAIDTEIÀ neix de la voluntat de tenir més raids en el territori català i més concretament al Maresme.

La temporada passada l'equip MARESMEXTREM amb el suport del CET ( Club Excursionista Teià ) ens vàrem proposar realitzar un raid a l'abast de tothom, molt fàcil per als principiants amb la categoria d'INICIACIÓ, exigent però divertit per AVENTURA i dur per la categoria d'ELIT.

Malauradament ens a costat molt fixar una data, ho hem anat posposant degut a la falta d'experiència al organitzar una prova d'aquestes magnituds, és el nostre primer raid, tot és nou per a nosaltres, els mapes, els timings, les distàncies, els desnivells, on i com fer les transicions, etc.

Desitgem que surti una prova on tothom pugui gaudir. Que conegueu el nostre poble i les nostres muntanyes, rieres, platges, roques, arbres, pedres,... i que us emporteu un molt bon record per tornar en una futura edició.

Després d'un temps corrent raids ens semblava necessari aportar una prova més en aquesta petita família i així agrair a tot aquells organitzadors l'esforç realitzat durant aquest temps amb tantes proves i de tantíssima qualitat.


Eli i Aventura:

Btt

Trekking

Orientació especifica

O-Memory

Espeleologia urbana

Kayak

O-Diving

Patins

Escalada

Tir amb arc

Slakline


Iniciació:

Btt

Trekking

Orientació especifica

Espeleologia urbana

Kayak

O-Diving

Escalada

Tir amb arc

Slakline


+info: http://maresmextrem.wix.com/raidteia

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported