Els 2 dies de l'Anoia, dissabte 25 Rogaine a peu i diumenge 26 els 6 pedals MTBO Rogaine

Previa | 17/01/2017

Els dies 25 i 26 de febrer Capellades acollirà un cap de setmana d'orientació, estratègia, treball en equip,esport i natura.

De la mà de la Nova Fita, neix els 2 Dies de l'Anoia.  Aquest any el Rogaine de l’Anoia passarà a incloure’s als 2 Dies de l’Anoia, ja que a la cursa a peu de dissabte s’hi afegirà la de BTT de diumenge, també en format rogaine.

Dissabte 25 hi haurà un rogaine clàssic, amb sortida i arribada a Capellades, amb sis hores d’orientació, estratègia i descoberta de racons insospitats. Després de recórrer els camins de l’entorn de Capellades, hi haurà un àpat de cloenda per a tots els participants.

Diumenge 26 serà el torn de les bicicletes. Sortida i arribada des del mateix institut, els participants tindran 4 hores per intentar assolir el màxim nombre de controls possibles, de manera individual o per equips sobre les bicicletes de muntanya.

cartell rogaine 2017 cat (Large)

Consultar calendari de La Nova Fita 2017
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported