Aventura Xperience Calella

Previa | 28/02/2016

El raid Aventura Xperience Calella serà el primer de la temporada 2016 a Catalunya, puntuable per la la Copa Catalana FEEC i el Ranking Raider Catalunya, competicions que enguany es veuran animades amb la incorporació de nous equips.

Parlem amb en Carles Sánchez, un dels directors del Raid de Calella, que ens explica les principals novetats:

"Volem fer del raid una festa i poder-lo obrir a tothom que ho vulgui provar,  amb una categoria iniciació molt divertida i per una  altra part hem fet un cursa d’orientació amb btt facilitant el track per a seguir amb un gps pro també donarem el mapa del recorregut amb les balises a trobar un híbrid entre carrera de bbt i la btt-o.

I per aquells que no els agradi la bicicleta muntarem un circuit d’orientació específica d’uns 4 km molt familiar on el nostre capità Carles Domingo farà una explicació del mapa i com triar el millor recorregut.  Esperem que la gent s’animi a provar.

Per aquest raid hem intentat buscar un recorregut molt variat  on es trobaran corriols rieres i un rappel amb una sortida molt tècnica.

En un principi vam dissenyar un recorregut que es podia fer en el temps establert pro ens hem embolicat i al final la  estratègia i la forma física seran determinants per a fer el millor resultat."  


INSCRIPCIONS ANTICIPADES OBERTES A PARTIR DEL DIA 12/03/16 S'INCREMENTARÁ EN 5 EUROS EL RAID I LA BTT-O :
https://docs.google.com/forms/d/1tbrwCXsRjrOBtYxG5PjRZLUgzfhQ_zp0KmPJTr9jqaE/viewform?usp=send_form


RAID:   Prueba puntuable para el campeonato de Cataluña de raids de la Feec.   
                                                         
Un pequeño avance tendremos tres categorías Élite, Aventura e iniciación.

Élite carrera de 10 hora y media con un recorrido aproximado  de 70km. ( carrera, btt, kayak, rappel y pruebas especiales.)

Aventura carrera de 10 hora y media con un recorrido aproximado  de 50km. ( carrera, btt, kayak, rappel y pruebas especiales.)

Iniciación. carrera de 5 hora y con un recorrido aproximado  de 30km. (carrera, btt, kayak y pruebas especiales). 
Los kayaks y el material para el rappel serán  facilitados por la organización.  

Y como novedad dos carrera por si no te gusta hacerlo todo puedes probar con una btt-o y/o una orientación específica a pie.

BTT-O: 

                                                           

La prueba se realizara por equipos de dos o tres participantes, se tendrá que completar un recorrido de unos 40 km  y 1750 metros de desnivel positivo distribuidos entre pistas senderos y rieras el cual no estará marcado.
El viernes se  enviará por mail el track en formato (GPX ) con los waitpoints/balizas a encontrar o el mismo día de la carrera media hora antes de la salida.
A parte media hora antes de la salida se dará un mapa del recorrido con lo waitpoints/balizas a encontrar.
Material obligatorio por equipo: linterna, teléfono móvil, kit para repara pinchazos.
Material obligatori por corredor: Camel-Back/bidon de medio litro, dos barritas o geles.  


ORIENTACIÓN ESPECÍFICA: 

                                                           

Recorrido de unos 4 km apto para toda la familia donde se hará una explicación previa de como leer un mapa y como elegir el mejor recorrido o a manos de nuestro capitán Carles Domingo.

+info: http://aventuraxp.blogspot.com.es/p/aventura-x-perience-calella.html

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported