Montsant resisteix als vikings

Crónica | 06/05/2016

Els vikings no han arribat a saquejar el Montsant i el Priorat del tot. Fins ara només tres equips han sobreviscut el Viking Raid Tarragona 2016, després de dos dies molts durs pel Montsant. 

L’etapa d’ahir era més aviat light per donar treva als vikings. Sota el nom “Coca-Cola spirit” els corredors havien de baixar del Montsant gaudint de la vida i descansant les cames. Avui tornen a estar per la ciutat i voltants en una etapa explosiva per acabar de cremar tota l’energia vikinga. 

L’etapa d’avui comença des del Moll de Costa al Port de Tarragona a les 9 del matí. D’aquí van cap al Pont del Diable, on han de fer ràpel i una cursa d’orientació. Després han d’anar cap a la costa on fan caiac fins a La Mora i d’aquí corren cap a Tarragona ciutat on acaben millor impossible a pla de la Seu davant de la catedral. Una etapa menys exigent que altres dies, però les cames i el cap ja no donen per molta guerra més.

Depenent de les cames dels corredors esperem, que arribin a la catedral entre les 13h i les 14h. Però també poden haver-hi lloc per sorpreses. 

De moment l’equip líder, Team Merrell Denmark, porta 24 hores i escaig de cursa en total, 3 hores i 43 minuts al davant del número dos, Team Nordic Adventure Racing. L’últim equip encara viu a la competició és el Team Giv.DK 6 hores i 11 minuts després.  

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported