Crònica de la Treko Black by Marmot

Crónica | 19/06/2017

El passat cap de setmana es va disputar la III edició de la  trecko black 12h by Marmot en la localitat de L’Espluga de Francolí situada a la comarca de la Conca de Barberà.

Aquesta prova es tracta de fer el nombre màxim de fites o balises amb el menor temps possible dins de les 12 h q l’organització havia establert.
A les 9:45 hores del matí es feia el control de material obligatori que tenien que portar els corredors durant tota la prova i entrega de mapes que estaba dividida en tres sectors amb un nombre de 47 balises i un CP ( control de pas) obligat.

A les 10 hores es donava el tret de sortida de forma massiva. El primer sector era molt lineal les mateixes balises et reconduint al CP obligat situat a Mont-ral passant pel bosc de poblest i Rojals.

Apartir d’aquí la cosa es complicava amb un segon i tercer sector score en el qual els equips jugaven amb l’estrategia i decidien quima era la millor obció per atacar les fites. La forta calor del migdia i la falta d’aigua va pasar factura a la majoria d ‘equips que van decidir no anar a fer totes les fites, l’equip  RaidAventura i Montsant van ser els únics en completar tot el circuit passant per totes elles.
L’equip RaidAventura format pels corredors XavierAyala i Jonathan Nogales s’en van endur la victoria lluitada amb l’equip Montsant format per Edu Roig i P.Nogues quedant en segona posició, mentre que la tercera plaça la tancava Conca Senglars amb Francesc Carreras i Adrian Blasco.

Finalment felicitar a l’organització Drac actiu pel gran treball realitzat durant tot el cap de setmana.

Crònica de Xavi Ayala.

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported