El Raid d'Aventura El Catllar 2016 escalfa motors

Previa | 20/04/2016

Aquest proper dissabte 23 d'abril torna l'aventura al Baix Gaià.
A les 9 del matí es donarà el tret de sortida a la primera prova puntuable del calendari de Copa Catalana de Raids d'Aventura 2016 amb rècord d'inscripcions: 56 equips de dues persones vinguts de Catalunya, Saragossa i Illes Balears gaudiran de l'entorn natural del Baix Gaià.

El Club Montsant Orientació i potenciat per Aire Lliure Activitats Outdoor amb el suport de l'Ajuntament del Catllar, ha preparat un raid molt atractiu, tant pels més competidors com els que vulguin senzillament gaudir; i ho faran perquè durant només 5 hores d’activitat s'han combinat 7 diferents disciplines d'aventura gràcies a un entorn immillorable per l'esport a l'aire lliure.

El recorregut, amb categories OPEN, INICIACIÓ i FAMILIAR, és secret fins al mateix dia de la cursa. Amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola  que será lliurat en el moment de la sortida, els equips hauràn de buscar controls de pas durant 5 hores, en autonomia i realitzant diferents disciplines esportives: trailrunning, orientació en bicicleta de muntanya, ràpel, natació, caiac, tir amb arc i tirolina.

  Tot un repte! www.raidelcatllar.com

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported