11 equips disputaran el Campionat de Catalunya de Raids d'Aventura

Previa | 29/10/2015 por Adrià Vall

A falta d'1 setmana per disputar-se el Campionat de Catalunya de Raids d'Aventura FEEC, últim raid de la temporada, i cloenda i lliurament de premis del Ranking Raider Catalunya, ja hi ha 22 equips que han confirmat la seva participació, 8 open, 3 aventura i 11 èlit.

185Km i +5.200m de btt, treking i caiac en un entorn natural espectacular, són algunes de les dificultats que hauran de superar els equips que vulguin adjudicar-se el Campionat de Catalunya, el raid Sau Extrem.

Vallfosca és un dels clars equips candidats a emporar-se el títol.  Aquesta temporada compta amb victòries les seves participacions, una d'elles al raid internacional puntuable per AREuroSeries Raidaran Adventure Race.  En aquesta ocasió l'equip estarà format per David Tarrés, Albert Vilana i Dani Terrisse.


L'equip Haut Languedoc Aventure / Raid Nature 46 de Mickaël Serrano, Charles Lousens i Eric Maire, vinguts directament de França seran uns dels altres cadidats; conjuntament amb l'equip gallec Adventure Addicts format per Alberto Taboada, Antonio Blanco i Verónica Montes.


L'èlit catalana també estarà present amb 2 equips Aventura Xperience, recentment proclamats campions de la Copa Catalana de Raids d'Aventura FEEC, 1 equip format per Isabel Gelada, Dani Gallardo i Raul Comino; i l'altre format per Alex Díaz, Enric Gràcia i Joan Planas.


Hagöfs Raid Team (Kenneth Colell, Joanquin del Rio i Aleix Prat) i raidaventura.org Adventure Team (Kaiman, Ferran Ballesta i Arià Vall) es disputaran el 2n i 3r lloc de la Copa Catalana FEEC.  També el potent equip de RaidsTwo Nav Terres de l'Ebre (Oriol Pellissa, Xavier Sahuquillo i Lluís Saladié) estarà present i lluitant per estar el més amunt possible., així com també el Club BTT Tri-Bikeforners (Miquel Rubio, Miguel del Castillo i Pedro Martin), Apunta'm cabró (Roberto Oliveras, Albert Vinyals i Manel Molina) i Maresme Extrem (Oriol Mas, Miquel Virgili i Ramona Covaciu).+info: http://sauextrem.blogspot.com.es/Autor
Adrià Vall
Sección raids, editor y director
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported