16 d'abril la Trisnow la Molina combina 3 modalitats, M-running, MTB i Skimo

Previa | 03/04/2017

l diumenge 16 d'abril de 2017, durant la Setmana Santa i per acomiadar la temporada de neu celebrarem la 5a. edició de la Triatló Blanca dels Pirineus, la TriSnow La Molina.

La TriSnow La Molina és un repte per aquells esportistes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips en que cada corredor gaudeix d'una modalitat.   


- Què és la Trisnow? de què consta? Com va néixer?

La única triatló de muntanya Blanca de l'Estat Espanyol. Es una prova de BTT, mountain running i esquí de muntanya. Va nèixer per tancar la temporada d'esquí alpí i donar pas a les activitats de primavera. 

- Què ofereix el recorregut?

Unir la Plana i la muntanya de la Cerdanya

- Què es trobaran els participants? A qui va dirigida? 

Els participants es trobaran amb un itinerari sorprenent, amb grans paisatges amb l'objectiu de superar un gran repte amb tres modalitats esportives. Està dirigida a esportistes i triatletes que els hi agrada els esports de muntanya.

- Alguna recomanació als participants?

Que vinguin a disfrutar d'una triatló diferent en un entorn privilegiat!!!.


Video de l'edició del 2016

Sport Event Movie | TriSnow 2016 from Gotzam on Vimeo.

La TriSnow La Molina surt de Puigcerdà, de La plana de la Cerdanya en MTB i puja pel Pla de les Forques apropant-nos a La Molina Vila on comença el tram de M-Running. Correrem per camins de muntanya fins arribar a la neu on ens calçarem els esquis i les pells de foca o les raquetes de neu per fer un magnífic recorregut d'esquí de muntanya i arribar al cim més alt de l'Estació d'esquí de la Molina, la Tosa d'Alp (2.537 mts) on com a NOVETAT aquest any treurem  pells per realitzar un descens de -180m de desnivell fins arribar a Meta situada al telecabina Alp 2500.
Aquest any els triatletes que ho prefereixin podran realitzar el tram d'esquí de muntanya ambRAQUETES DE NEU.

Volem que la TriSnow La Molina sigui una festa de comiat de la temporada d'esqui alpí i l’inici del running i la MTB per muntanya, i com no continuar practicant l’esquí de muntanya. Per aquest motiu sempre l’organitzem quan tanca l’estació d’esquí de la Molina.

Com cada any els organitzadors, La Molina Club d'Esports i Altitud Extrem volem agrair la empenta que ens heu donat any rere any per llençar-nos a aquesta Vª Edició, i fer d'aquesta triatló blanca una gran festa que no podriem tirar endavant sense la vostra participació.

+info: http://trisnowlamolina.blogspot.com.es/p/inici.html
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported