Ranking Raider Catalunya 2018

Calendario | 18/02/2018

Ranking Raider Catalunya


Presentació

Ja tenim aquí el Ranking Raider Catalunya 2018.

El Ranking Raider Catalunya és la competició que engloba els principals raids del territori en un sol ranking. Tot un repte pels amants de la muntanya i l’aventura, ideal per gaudir de la natura fent esport i apte per a tots els nivells.  

Premis pels 10 primers classificats, als 3 millors raiders catalans (consultar a l'apartat premis) i com sempre a tots els que mostrin el seu compromís i constància i aconsegueixin ser finixers.


QUÈ ÉS?

Ranking Raider és una competició individual on els participants obtenen punts participant als raids del ranking.  Sempre es puntua de forma individual, pots canviar de nom d’equip i de company, tu sempre puntuaràs amb el teu nom.


QUIN OBJECTIU TÉ?

Promocionar i fomentar la pràctica dels raids d’aventura, principalment els raids que formen part del calendari Ranking Raider Catalunya.COM FUNCIONA?

No cal realitzar cap inscripció específica del ranking, només cal fer les inscripcions de cada raid mitjançant el procediment que estableixi cada organitzador.  De forma automàtica, un cop finalitzat el raid, publicarem les classificacions del ranking segons els barems de puntuació.


EL REPTE Ranking Raider

Et proposem un repte, ets capaç de fer tots els raids del calendari Ranking Raider?

Demostra que sí, i aconsegueix el premi finixer.


PREMIS

Als 10 primers classificats del Ranking Raider Catalunya.  Puntuen tots els raids del circuit.

Als 3 millors raiders de Catalunya. Puntuen els 3 millors resultats.

Als finixers, que aconsegueixin realitzar tots els raids del circuit.

El procediment de lliurament de premis serà el següent: Durant la temporada s'aniran publicant tots els premis als quals es podrà optar. L'orde de pujada al podi i poder triar premi entre tots els que s'hauran publicat serà el següent: 3 millors raiders de Catalunya (1r, 2n, 3r), els finixers (per ordre de classificació), el top 10 (per odre de classificació).  

Un raider recollirà tants premis com li correspongui.  És a dir, si un raider és finixer i a més està en el top10 tindrà dret a recollir els 2 premis en l'ordre que li correspongui.  De la mateixa forma, si un raider queda entre els 3 millors de Catalunya, top10 i finixer, li correspondran 3 premis, a escollir segons l'ordre publicat anteriorment.

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported