Raid Popular Caldes de Montbui

Crónica | 25/11/2013

Èxit absolut a la 4a prova da Lliga Camp Base Raid Series amb la participacio de 44 equips.

La poblacio de Caldes de Montbui és una vila termal amb molta història. Carrers empedrats, rentadors publics, ponts medievals i banys termals.

La sortida de la categoria Aventura i btt es va donar a les 8:30h amb només 2ºC de temperatura. Una btt que portava a la pedania de Sant Sebastià de Montmajor. Una prova de rumbs a peu per seguir de nou amb la btt fins al Castell de Guanta.
En aquest punt el CECMO Centre Excursionista de Caldes de Montbui va muntar un excelent control on es deixava la Btt per fer un bonic treking passant per sota de l'impresionant  cascada del Salt de Guanta i pujar al mític Pic del Vent.

Tornar a agafar la btt per tornar a acaldea pasant per algun bonic corriol de baixada.
Una orientacio Urbana amb proves especials donava per finalitzat el raid a les 15 de la tarda.

En la categoria Aventura, era una convinació de trekings amb una orientació urbana amb proves especials de Rapel mes Electron, tir amb arc i slackline.

Impressionant recorregut amb una gran quantitat de corriols i llocs d'interès.

Cal destacar el bon ambient i companyerisme que es respira durant totes les proves del circuit i la gran tasca que fan els voluntaris dels centres excursionistes.+info: http://campbaseraidseries.blogspot.com.es/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported