Ranking Raider by no-city.com actualitzat

Notícia | 09/12/2014

El Ranking Raider by no-city.com està arribant a la recta final després d'haver-se disputat 12 proves del calendari català durant la temporada 2014.

El proper dissabte 13 es realitzarà l'última prova del calendari, el raid Sant Quirze del Vallès, puntuable per la Raidaventura Outdoor Series i pel Ranking Raider by no-city.com

En finalitzar el raid es farà el lliurament dels premis del raid, de la lliga Raidaventura Outdoor Series i de Ranking Raider by no-city.com.  Consultar premis i procediment de lliurament.

De moment 3 raiders continuen amb opcions d'emportar-se el premi finixer: Xavier Carroza, Xavier Gruart i Jose Ramon Fernandez, demostrant una sòlida continuitat participant a tots 12 raids del calendari.

Gruart i Carroza,  empatats de punts, lideren amb solvència el ranking raider 2014 amb garebé 300punts de diferència respecte el següent classificat.  Als darrers 4 raids han aconseguit 4 podis, recuperant la ratxa de l'inici de la temporada.

Xavier Rodríguez, exceptuant 2 absències per compromisos internacionals, i 2 raids com a organitzador, gairebé pot comptar les participacions per podis i es consolida en la 3a posició del ranking, seguit de l'incombustible Jaroslav Najman "Kaiman" i del Jose Ramon Fernandez, l'altre finixer amb una temporada completíssima i preparant el debut a la categoria èlit pel 2015 ;)

La resta de posicions fins a completar el top20, els quals tindran dret a premi si assisteixen dissabte 13 al lliurament, estan a molt poca distància entre ells.

Recordem que divendres abans del raid hi haurà les presentacions de les experiències d'alguns dels millors raiders del moment, presentació del Raidaran Adventure Race i sorteig de 5 inscripcions individuals gratuïtes per raids de la Raidaventura Outdoor Series 2015.  Cal confirmar assistència.

Us esperem a tots/es.

 

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported