Tot a punt pel II Raid Popular Sant Quirze del Vallès

Previa | 13/12/2013

Demà es celebrarà a Sant Quirze del Vallès l'últim raid Open de la FEEC i que també serà l'últim raid de la Camp Base Raid Series (http://campbaseraidseries.blogspot.com.es), el II Raid Popular Sant Quirze del Vallès, organitzat i promogut per http://campbase.es i el Centre Excursionista de Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

El circuit conclourà aquesta primera edició amb un total de 5 raids en el circuit orientat a la promoció i iniciació d'aquest esport, així com també a aquells raiders més experimentats que volen fer un dissabte d'entrenament.

Les seccions relativament curtes, amb una orientació assequible, amb component d'estratègia, multitud de disciplines i proves especials, preus econòmics, i on l'organització ofereix tot el material necessari, són ideals per tots els amants de l'esport i la natura que volen passar un bon dissabte en companyia gaudint d'aquest esport.

El Raid Popular de Sant Quirze, com tots els altres del circuit, comta amb 2 categories, l'aventura amb btt, i la l'aventura Open on no hi ha btt.

Per demà dissabte els raiders es trobaran un format estrella amb un control central des d'on començaran i acabaran gairebé totes les seccions alternant btt i treking amb proves especials.

A les 9h sortida en massa de les 2 categories per començar un trail d'orientació linial, seguit de btt, treking amb proves especials (escalada, tir amb arc, caiac, i sorpreses), una altra btt amb orientació específica per la metiat del recorregut, per acabar entrant a meta abans de les 15h amb btt.

Finalment butifarrada, lliurament de premis i suculent sorteig de material.+info: http://campbaseraidseries.blogspot.com.es
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported