Parlem amb l'Oriol Gonzalez, director del Raid del Ferro

Previa | 15/09/2016


El proper 24 de setembre es disputarà la segona edició del Raid del Ferro organitzat pel Grup Excursionista Magratenc.  El raid constarà de 3 categories: iniciació 5h, aventura 7h i elit 9h, i serà puntuable pel Ranking Raider Catalunya. 

L'Oriol Gonzalez, director de la prova, ens explica més detalls:

La veritat és que tenim moltes ganes que arribi el dia 24 i veure tots els equip preparats a la sortida; això juntament amb el dinar de cloenda és el que més ens agrada veure. Hem volgut avançar el raid unes setmanes respecte l'any passat, per tal que els raiders puguin gaudir més la secció de caiac, i no es pateixi tant a l'aigua. Això si, ja poden agafar aire per el principi de la secció de BTT-O!

Aquest any hem variat l'ordre de les proves així els corredors es sentiran com si fos el primer any del Raid del Ferro, com si els hi vingués de nou. El tram de btt en general no serà tant dur com l'any passat, si més no aixì ho hem intentat. 

Hem volgut mantenir les mateixes proves que l'any passat, millorar i innovar en algun traçat respecte l'any passat. Hi ha haurà un parell de seccions més, i algun parell de proves especials més. Agradarà, i tant! Horaris seguirem el mateix patró, sortida escalonada segons categoria, i arribada conjunta per entrega de premis i dinar de cloenda.

Som un grup excursionista que intentem acostar i sensibilitzar a la gent de l'existència de noves modalitats esportives. És una molt bona manera de recórrer els entorns de Malgrat de Mar, descobrir nous racons fent-ho més amè. L'objectiu principal és veure la gent gaudir d'un dia ple d'activitats i que en tingui un bon record.


+info: http://www.gem-malgrat.cat/raid-del-ferro-2016/


comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported