I Cursa d’orientació de Canyelles

Crónica | 13/10/2014

El passat dissabte dia 11 d’octubre va tenir lloc al municipi de Canyelles la primera cursa d’orientació, puntuable per la lliga de curses d’orientació Gran Penedès. 

L’organització anava a càrrec de l’equip de raids Haglöfs amb la col·laboració del C.E. Azimut i l’Ajuntament de Canyelles.

Al lloc es van presentar més de 100 orientadors, 51 equips, repartits en tres categories, masculina, femenina i mixta.

La prova era tipus rogaining amb una durada màxima de 3 hores, on es podia participar individualment o formant equip de fins a 5 persones.
Cada equip i/o corredor dissenyava el seu propi recorregut establint una estratègia d’inici per tal d’aconseguir el màxim nombre de balises dins el temps màxim.
Hi havia un total de 29 balises, amb diferents puntuacions, de 3 a 9 punts en funció de la dificultat tècnica i/o física.
El terreny de joc era el característic de la zona del Garraf, zones boscoses amb matolls, amb molts corriols, la jornada va ser molt calorosa.
El nivell dels participants era molt alt, ja que hi havia representants de molts equips de raids, així com orientadors que només fan aquest tipus de curses.

En categoria femenina hi havia dos equips, el MATXACUCA que va sumar un total de 115 p. I l’equip PONENT, amb 55.
En categoria mixta, l’equip que va sumar més punts va ser el GEMCAR, amb 121 p. En segona posició BLSKN TEAM, amb 120 p. I CICLES CATALUNYA completava el podi.
En categoria masculina la cosa va estar molt renyida i el guanyador de la prova va ser l’equip HAGLÖFS 1, deixant una sola balisa per marcar, sumant 159 p. En segon lloc l’equip de raids TWON NAV TERRES DE L’EBRE va finalitzar amb 158 p. I la tercera posició va ser per l’equip FUBY, amb 157 p.

+info: http://o-canyelleshaglofs.blogspot.com.es/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported