Anulación Costa Brava Raid

Notícia | 10/09/2013

Benvolguts amics,

Ahir a la tarda vam ser coneixedors d´una trista notícia que volem compartir amb tots vosaltres. Com ja sabeu, la tercera proba puntuable per la lliga Aventure X-perience, el costa Brava raid by Bimbache, havia de ser organitzada el proper dissabte 14 de setembre, coincidint amb la part final del Raid Bimbache Extrem, per el mateix personal de la cursa de les AR World Series.

Sobre les 18:00h d´ahir es va posar en coneixement nostre, la desaparició d´en Manel Satué, responsable de la cursa dels dos Raids. Després de donar-hi voltes entre tots nosaltres, creiem que en aquest moment no tenim ni la serenor ni el temps per poder-vos oferir un raid tal i com us mereixeu tots i per aquest motiu volem anunciar-vos la suspensió del Costa Brava Raid By Bimbache, prevista per el proper 14 de setembre de 2013.

Sentim profundament aquesta notícia, sabem que molts de vosaltres ja heu fet el pagament, però no heu de patir que per aquest diners, simplement un correu electrònic a “limitzeroraid@gmail.com” i us explicarem les possibilitats que us oferim perque recupereu els diners, en cap cas els perdreu, únicament haureu de disculpar-nos si tarden en respondre ja que haurem d´atendre moltes sol·lucitutds.

Despres d´aquesta mala notícia, únicament recordar-vos i confirmar-vos que el proper 19 d´octubre ens veurem a l´Aventura X-perience Calella per encarar la meta final del campionat.

Disculperu els inconvenients que hàgim pogut ocassionar, salut i aventura.

Comunicat oficial de l'organització Aventura X-perienxe
Equip Aventure X-perience

+info: http://costabravaraid.blogspot.com.es/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported