Entrenament per a raids d'aventura

Previa | 24/03/2014

Vols entrenar i millorar pels raids d'aventura?

La temporada ja ha començat però queda + d'1 mes pel proper raid....tens mono de raids...? vols posar-te a prova? 

Et proposem un entreno ben complert: patins, slackline, trekO, bttO i orientació específica.  De dia i de nit.  Individual o per equips. Tu tries les seccions segons el que més t'interessi practicar durant 3 hores.


Com funciona?

  • De 19 a 20h classes de patins amb tècnics especialitzats i slackline. Deixa que t'expliquin els secrets de la tècnica dels patins, i que les seccions de patins es converteixin en un avantatge en lloc d'un calvari ;)
  • De 20 a 23h inici seccions TrekO, BttO i Orientació específica.  Tu tries, per on vols començar?
  • 23h tancament de meta i picapica


Orientació, estratègia, treball en equip, seccions nocturnes,  bttO, patins, slackline, trekO, natura i aventura.

Tens preguntes?  te les responem,

  • Sí, pots fer el que prefereixis.  Arribar a les 19h i fins a les 20h millorar patins i slackline, o només una cosa o l'altra.  També pots arribar poc abans de les 20h i fer directament les seccions, la o les que prefereixis.  Cada secció completa té una durada de 2-3hores aprox.  
  • Si no pots arribar a les 20h perquè ets molt treballador, cap problema, pots començar a l'hora que arribis, tot i que la meta es tancarà a les 23h per tothom.
  • Et surt la vena competitiva? És un entrenament, no hi haurà premis, però sí classificació. Les balises valdran punts, repartits de forma equitativa entre les seccions.

Tens + preguntes? info@raidaventura.org


Amb la col·laboració de l'Associació de Patinadors de Barcelona.Lloc: Sant Cugat del Vallès (Parc Natural Serra de Collserola)

Dia: divendres 4 d'abril de 2014

Preu: 5€ 

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/165QknQUCLfztQ7nKCwo60KhVyltd_NlQ7-3WZ5vKURE/viewform 

Punt de trobada: Parc Ramon Barnils, (cantonada carrers Cesar Martinell i Av. Pla del Vinyet), de Sant Cugat del Vallès.

https://www.google.es/maps/@41.4702573,2.0877052,97m/data=!3m1!1e3

 Properament + info a www.raidaventura.org

 
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported