Novetats 3r Raid d'Aventura CEM El Papiol

Previa | 08/10/2013

El 3r Raid d'Aventura CEM El Papiol ja ha superat el 50% de les inscripcions disponibles.  Si no et vols perdre aquesta aventura afanyat a fer la inscripció...

...aventura, estratègia, treball en equip, orientació, natura, multiesport, reptes, sorpreses, emocions, regals, sortejos i premis, noves experiències, bon ambient i diversió….

... és el 3r Raid d’Aventura CEM El Papiol, corresponent a la 3ª prova puntuable per la Lliga Camp Base Raid Series http://campbaseraidseries.blogspot.com.es/
 

...l'aventura al teu abast...


Raid CEM El Papiol 2012 from difumina on Vimeo.DATA: diumenge 27 d’octubre de 2013           

LLOC: 
Pavelló Poliesportiu Municipal de El Papiol: http://goo.gl/maps/cu6Gl 


Entrevista a Xavi Rodríguez (equip Trangoworld): 
http://www.raidaventura.org/articles/659A5F1E-E255-4D81-9A51-41168081E033

Hi ha la possibilitat de dormir la nit del dissabte en terra dur. Equips interessats contactar amb direccio@cempapiol.cat

Funcionament general

- Cada equip disposarà d’un espai en la zona de control per a deixar el material, equipació, avituallament i bicicletes.
 
- Per la categoria Open el raid està organitzat en format estrella, amb la zona de control central, on es realitzen proves i des d’on surten i arriben les seccions.

- La categoria Aventura és més linial i no es retornarà a la zona central fins gairebé al final.  Tot i així el recorregut tindrà varies opcions de retorn.


- Es participa per equips, de 2 a 5 persones.


- Cada equip podrà decidir estratègicament quines seccions i proves realitza, ja sigui completant tot el recorregut o parcialment. Realitzar tot el raid és possible però difícil.


- L’ordre de les seccions i proves està definit i no es pot tornar enrere.  És a dir, un equip pot fer s1, s2 i s4; encara que li sobri temps ja no podrà fer s3.


- Les seccions llargues sempre són amb orientació i les han de fer tots els membres de l’equip: urbana, treking, rogaining i btt.  Les altres proves les realitzaran 2 membres de l’equip.  Si una prova només la realitza 1 persona s’obtindran la meitat dels punts d’aquella prova.


- Tots els membres de l’equip han de romandre junts i no poden perdre el contacte visual entre ells. Un mateix equip no pot realizar simultàniament varies proves.


- Hi hauran tècnics especialitzats en cada secció que ajudaran als equips.


- Cada secció tindrà una puntuació específica podent obtenir un màxim de 100 punts. Realitzar correctament la prova implicar obtenir-ne els punts o bonificació en temps.


- Es restarà un punt per cada minut a l’equip que arribi més tard de l’hora de tancament de meta.

- L’equip que faci més punts serà el guanyador. A igualtat de punts qui hagi fet menys temps.


- El mal temps no serà motiu de suspensió a no ser que hi hagi perill pels participants.


Categories i Premis

- Hi haurà 2 categories, Open i Aventura. Cada noia en l’equip bonifica 2 punts.
- Premis als 3 primers classificats de cada categoria. 
- Premis especials per les proves patrocinades.
- Sorteig de material final per tots els participants.  

Recorregut

- Cada equip pot traçar el recorregut com decideixi i realitzar les fites que decideixi.

- El Raid-book indicarà la puntuació i localització de cada fita.


- Totes les fites (urbana, treking, rogaining i btt) són score (d’ordre lliure). Cal tenir en compte les hores d’obertura i tancament de les seccions/proves.


- S’utilitzarà mapa Alpina 1:20.000 millorat del 2012 i ortofotomapa de l’ICC.
 

Material

- Cada equip ha de ser autosuficient per a l’avituallament (menjar i beguda) i pel material per a realitzar les proves (consultar material obligatori i recomanat).  A la zona de control hi haurà aigua potable. Tanmateix, l’organització posarà avituallament líquid i sòlid.

- Obligat:
      o   Per tots els equips i caldrà dur-lo en tot moment a sobre: telèfon mòbil amb suficient bateria per tot el raid i amb càmara de fotos (caldrà portar el número de l’organització 600720889), brúixola, frontal, paravent/impermeable (per cada membre de l'equip), xiulet, regle mil·limetrat i bolígraf.
      o   L’arnés+descensor (els posarà l'organització!!) i patins+proteccions és obligat com a mínim un per equip en cas de voler realitzar aquestes proves, però es recomana 2 per equip, és a dir, un per a cada persona de les 2 que realitzen la prova. 
      o   Open (per les persones que realitzen la prova aquàtica): casquet de bany, xancletes i banyador.
      o   Aventura: Btt, kit reparacions, guants i casc btt. 
      o   Casc (pot ser un casc de btt) per a tots els membres de l'equip, també per la categoria Open per a realitzar les proves de cordes, espeleo (l'han de fer tots els de l'equip) i patins. 

- Recomanat:
Funda estanca portamapes, portamapes btt, retolador fluorescent, rellotge-cronòmetre, manta tèrmica, farmaciola, suplements energètics, ulleres de sol, buff, motxilla amb capacitat per portar el material necessari, bidó o camelback, ulleres de bany i la roba i calçat per a la realització de les proves.  + info: http://www.raidaventura.org/articles/983ouKuucz
+ info: http://www.raidaventura.org/articles/7QYdtSgaru
+ info: http://www.cempapiol.cat/raid-del-cem-2
+ info: http://campbaseraidseries.blogspot.com.es/


comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported